Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvosi egyetemen engem majd a...

Orvosi egyetemen engem majd a szóbelinél lepontozhatnak amiért 25 éves vagyok, és előtte más szakot végeztem?

Figyelt kérdés

Ez nekem akkor most hátrány lesz, mert kevésbé tűnök majd motiváltnak mondjuk ahhoz képest, aki már kiskora óta erre készül?

Ehhez képest én magántanárral készülök, ezért joggal mondhatják hogy nincsenek olyan erős alapjaim, és nem vagyok elég elhivatott, mert közben másik szakot is végeztem

2023. okt. 27. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
A tudás a lényeg, nem más.
2023. okt. 27. 20:07
 2/8 A kérdező kommentje:
De motivációt fognak felmérni elsősorban, azt olvastam
2023. okt. 27. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az motiválóbb h 25 évesen már biztosan tudod h ezt akarod.
2023. okt. 27. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha más egyetemet is elvégeztél és most 25 évesen mégis ebben az irányban mennél tovább, akkor kitartó vagy a belső inspirációt tekintve, mert az addig nem manifesztálódott, csak mostanra érett be.
2023. okt. 27. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld úgy felfogni, hogy motiválóbb, hogy az átlagnál "öregebben" belevágsz egy új szakba. Mármint ha nem akarnád ezt ennyire, akkor simán dolgozhatnál abban az ágazatban is, amit eddig tanultál.
2023. okt. 28. 03:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont az ellenkezője, azért 25 évesen már érettebben gondolkodik az ember, jobban megfontolja a döntéseit, mint 18 évesen (persze biztos van olyan is, aki már ennyi idősen is nagyon érett).

Ui.: Amúgy szerintem nem nagyon fogják nézni a korod, én is idén készülök orvosira 24 évesen egy másik elvégzett szakkal a hátam mögött, szóval hajrá :)

2023. nov. 22. 14:26
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 köszi, remélem így lesz. Te amúgy hogy készültél fel így idősebbként?
2023. nov. 22. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

Biosz könyvekből, kémiából szintúgy plusz online felkészítő.

De kicsit későn kezdtem bele és munka mellett nem egyszerű, így lehet ez évben még nem fog sikerülni a felvételi, de akkor majd jövőre :)

2023. nov. 22. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!