Orvosi egyetemen engem majd a szóbelinél lepontozhatnak amiért 25 éves vagyok, és előtte más szakot végeztem?
Ez nekem akkor most hátrány lesz, mert kevésbé tűnök majd motiváltnak mondjuk ahhoz képest, aki már kiskora óta erre készül?
Ehhez képest én magántanárral készülök, ezért joggal mondhatják hogy nincsenek olyan erős alapjaim, és nem vagyok elég elhivatott, mert közben másik szakot is végeztem
Pont az ellenkezője, azért 25 évesen már érettebben gondolkodik az ember, jobban megfontolja a döntéseit, mint 18 évesen (persze biztos van olyan is, aki már ennyi idősen is nagyon érett).
Ui.: Amúgy szerintem nem nagyon fogják nézni a korod, én is idén készülök orvosira 24 évesen egy másik elvégzett szakkal a hátam mögött, szóval hajrá :)
Biosz könyvekből, kémiából szintúgy plusz online felkészítő.
De kicsit későn kezdtem bele és munka mellett nem egyszerű, így lehet ez évben még nem fog sikerülni a felvételi, de akkor majd jövőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!