Ha elmúltam 25 éves, akkor nappali egyetemen kapok diákigazolványt és dolgozhatok diákmunkásként?
Nem jó tanulmányi átlag? Könyörgöm 2,75- től nem b@sznak át fizetősre! 😆😆😆
Szaktól is függ az amit írtál. Meg fel kell venni bizonyos mennyiségű kreditet is, amit teljsíteni is kell, hogy bent maradj államin. (nálunk 3as átlag és 36kredit kell)
A tanulmányi átlag meg amit írtam az arra vonatkozott volna, hogy most felvételizne, államihoz több pont is kell, mint az önköltségeshez, de utánna is megvan a tanulmányi dolog, hogy bent is maradj. De ha valaki csak azt akarja, hogy valahogy bekerülni és akár 1 tárgy/félév alapon haladni, hogy így addig jobb a fizu az felejtős. (Találkoztam már hasonló mentalitású emberekkel, persze itt nem tudni miről van szó)
Meg mellesleg még hogy ha meg is van az átlag és a teljesíted a kreditet akkor is van még 1-2 dolog ami miatt vagy fizetősre kerülhetsz, vagy kirugnak az egyetemről, de ez az apróbetűs részben van írva, meg gondolom ez is egyetem függő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!