Volt már olyan érzésetek hogy baromira elszúrtátok a szakdoga témaválasztását?
Napok óta nem alszom
Nagyon ideges vagyok hogy ezt baromira elszúrtam
Nem lesz elég anyag
Nem fogom tudni megírni
Nem tudom mi tevő legyek
Kéne már valamit küldeni a konzulensnek de nagyon nem haladok
És nagyon félek hogy sosem lesz kész
Jelenleg 20%
A kérés feltevésekor 0% volt.
Feltételezem, hogy (már amennyiben te írtad), ha 5-re írsz szakdolgozatokat, akkor valamennyire az élethez is konyítanod kell(ene), tehát értelmes válaszokat adnál. Bár a #2 megnyilvánulásod nem ezt tükrözi.
Ha pedig, közöd sincs a válaszokhoz, miért alkotsz róla "véleményt"? Valószínek tartom, hogy nem véletlen vagy lepontozva.
"Volt már olyan érzésetek hogy baromira elszúrtátok a szakdoga témaválasztását?"
Volt, de megoldottam.
Mr. IgaziÚriember!
És hogyan? Mi a titok?
Volt ilyen, de ne parazz. Egyreszt beszelj oszinten a temavezetoddel, sos. Es kozben erdeklodj mashol, ha temavaltoztatas kellene hol van potya szakdoli irasi lehetoseg. Ahol kb sokezrediknek de valamkt osszedobsz.
En is sokat gorcsoltem rajta, es valtanom is kellett. De nem lett gond. Csak mindig merj kerni,kerdezni, panaszkodni stb. higyj nekem a tanaroknak nem erdekuk, hogy ne legyen kesz egy szakdolgozat es ott maradjanak a nyakukon a diakok.
A tanárt szeretem és nem akarom "cserben hagyni".
Az a baj h a téma nem érdekel, nem is értek hozzá, csak a tanár miatt választottam ezt :/
Hiába mondom, nála csak ez az 1 téma van.
Nincs mire váltani, ami meg engem érdekelt volna azt ő nem vállalja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!