Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ennyi idősen még van értelme...

Ennyi idősen még van értelme bárminek ?

Figyelt kérdés

Szóval nincs végzettségem és most jutottam el arra a szintre hogy gyűlölöm a munkahelyem ahol 10 éve dolgozom . 28 vagyok . Nem lustaságból és társai , így alakult . Mindegy is . A mostani munkahelyemen azért keresek jól , mert régóta ott vagyok tapasztalatom van bármiféle papír nélkül máshol fele ennyit keresnék. Viszont gyűlölöm a légkört.

Van -e olyan szak vagy képzés vagy tanfolyam amivel jól lehet keresni és megéri még ennyi idősen elvégezni?

2024. febr. 4. 23:37
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Áhh ennyi idősen már teljesen felesleges bármit is csinálni, bírd ki azt a röpke 37 évet nyugdíjig...
2024. febr. 4. 23:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem. Attól félek hogy elkezdek tanulni és a családalapítás közbe szól és nem fejezem be.
2024. febr. 4. 23:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A válaszadásban sokat segítene, ha tudnánk, hogy jelenleg mit csinálsz illetve mihez van kedved. De a kétkezi szakmák, mint például kőműves, hidegburkoló, szobafestő elvégezhetőek esti képzésben is, kb. 3 év alatt, és jól el lehet velük helyezkedni, de még vállalkozást is lehet rá alapítani, hogyha jól csinálod a dolgokat.
2024. febr. 5. 00:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

En 26 evesen kezdtem bsc-t egyetemen. Mindjart vegzek.

#2 Csalad mellett is tanulnak sokan, ez nem lehet erv.

2024. febr. 5. 02:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Még 40 felett is simán megeri. Söt egy 50 éves előtt is van még legalább 15 év. Ha addigra netán wz nem lesz kozel 20 nyugdijig.
2024. febr. 5. 05:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

28 évesen vége az életnek. Felesleges. Egyébként első rosszúl írja, mire te nyugdíjas leszel, az még kb 42 év :D

De már öreg vagy. Game over.

Várjunk csak.. Nem is. 80 évesen is el lehet kezdeni. Jah.

(Úgy utálom mikor 28 évesen úgy csinálnak mintha 93 évesek lennének!)

2024. febr. 5. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!