Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagyon gáz, ha csak 20 kredite...

Nagyon gáz, ha csak 20 kreditet tudtam összegyűjteni ebben a félévben?

Figyelt kérdés
Nehéz képzésre járok, elég nehéz vizsgák voltak ebben a félévben, s bár a gyakorlatokon, szemináriumokon jól szerepeltem, a vizsgákból 2 lett meg a 6-ból, az egyik önmagában 7 kreditet ért, tehát embert próbáltató volt. Így 20 kreditem lett, 3.8-as átlaggal. Próbálom azért a kövi félévekben összeszedni magam.
2024. jan. 19. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod az okát, hogy miért csak ennyit szedtél össze. Senkinek semmi köze hozzá és senkit nem is érdekel. (Nem ellened mondom, hanem biztatásul, hogy ne gondold gáznak.)
2024. jan. 19. 23:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Történt egy-két dolog a családban, s nem tudtam úgy készülni, csupán azokra, amik egymásra épülnek. Talán akkor nem is akkora tragédia. Meg az átlag is bőven megvan. A koli esetében lesz esetleg bajos, ahogy hallottam, mivel ott elvileg nézik a nem teljesített tárgyakat is.
2024. jan. 20. 01:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!