Hova menjek tovább tanulni ilyen érdeklődéssel?
Figyelt kérdés
Már nagyon nincs sok időm a felvételi sor leadásáig és jelen helyzetbe amit eddig meg szeretnék jelölni elsőnek kezdek elbizonytalanodni, hogy tényleg való e nekem. Matekból fogok emeltezni és szeretem is és szerintem egész jól megy is. Emellett érdekel a fizika is és abból is fogok érettségizni. És ezek alapján szeretném a villamosmérnökit megjelölni. VISZONT a napokba teljesen elbizonytalanodtam, hogy tényleg való e nekem, igazából szimpatikus de nem tudom őszintén legyek e az. Amúgy emellett nagyon szeretek kézműveskedni például horgolni, hímezni, rajzolni bár az annyira nem megy inkább csak átmásolni szoktam. Szeretek egyedül lenni és könyveket olvasni viszont ezekkel az érdeklődésekkel meg a sulis tanulmányaimmal nem tudom tényleg mi lenne a legideálisabb szakma nekem amit tanulhatnék. Esetleg valami ötlet? Ha van ötlet mellé egyetemet is szívesen fogadok ahol tanulhatnék?tegnap 21:49
1/1 anonim válasza:
Matek+fizika az erősen a mérnöki irányba vinne el. Esetleg természettudományok vagy tanári. Ha nem is villamosmérmöki, de rengeteg izgalmas műszaki ágazat van, ahol talán a kreativitásodat is kiélheted a késöbbiekben például ipari termék és formatervező mérnök. Egyéb mérnöki szakok, amik érdekesek lehetnek: gépészmérnök, járműmérnök, építészmérnök, olajmérnök, kiberbiztonsági mérnök, stbstb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!