Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a biomérnök,...

Mi a véleményetek a biomérnök, biotechnológia vagy molekuláris bionika mérnök szakokról?

Figyelt kérdés

Most voltunk az Educatio kiállításon, és a fiam ezek iránt érdeklődik.

Én azt olvasom a neten, hogy nem nagyon lehet ezekkel elhelyezkedni, és nem is nagyon találok ilyen álláshirdetéseket (Talán rossz helyen keresem?)

Én rákérdeztem, és pl. egy biomérnök hallgató azt mondta, hogy elkapkodják a friss diplomásokat. És hogy nettó 800.000 a kezdőfizetés. Ez igaz lehet, vagy csak ki van nekik adva a marketingduma?

A biotechnológián meg a tanárok mondogatták, hogy ez a jövő, mennyi állás van ezzel kapcsolatban.

Ki mit gondol?

A másik opció még az lenne, hogy elmenne biológia-informatika szakos tanárnak. Ezzel biztos találna állást, kérdés, hogy mennyiért. Most tudom, hogy emeltek nekik, de a tapasztalataim szerint az elkövetkező 10 évben megint nem fognak.

Egyébként ha mondjuk kiégett valaki a tanításban, egy biológia tanár diplomával lemehet laborba dolgozni?

ma 19:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Ismerősöm tavaly végzett molekuláris bionikán. Nem volt gondja állást találni. Nem panaszkodik, szereti.
ma 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!