Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kevés ponttal milyen lehetőség...

Kevés ponttal milyen lehetőségeim vannak? (lent kifejtem)

Figyelt kérdés
Nem akartam egyetemre/fősulira menni, csak szakmát akartam tanulni, így nem igazán érdekeltek az eredményeim, többnyire 2-essel csúsztam át mindenen, az érettségin 52%-58% között minden 3-as lett. (Nem volt gondom a tanulással, csak lusta voltam nagyon és mivel nem érdekelt, nem volt motiváció se) Azóta sok minden történt és most jutottam el oda, hogy mégis csak jó lenne az a diploma. Na de hogyan? Főállásban dolgozom, így csak levelező/távoktatás jöhetne szóba, egy helyet találtam, ahová lenne esélyem, de állami támogatottan csak nappali munkarendben van náluk. Önköltséges sajnos nem megy, nem véletlen szeretnék továbbtanulni, a jelenlegi fizetésem max. létfenntartásra elég. Ha 20 éves lennék, nekifutnék újra az érettséginek, de közelebb a 40-hez nem találom túl jó ötletnek (annyi minden kiesett stb.) Mit tennétek a helyemben? Még ezeket a felsőfokú szakképzéseket nézegettem, de nem tudom azzal mennyire lehet boldogulni vagy utána bejutni alapszakra?!
2023. dec. 30. 17:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10-es:

Ezt már eltörölték.

2024. jan. 2. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!