Külföldön élő rokonom után örököltem, de mit tegyek ha a lehetőségeim nullák, kifejtem lent?
Helló, törökországban élt egy rokonom aki elhunyt sajnos, kaptunk egy levelet egy török jegyzőtől, hogy keressük fel őket az ügy érdekében.
Sajnos törökül nem beszél egyikünk sem, csak google fordítós levelet tudtunk írni, van-e lehetőség valahogy könnyebb ügyintézésre, esetleg a hivatalon belül magyar nyelvtudással rendelkező aki segítene.
Vonatkoztassunk el, sose volt ilyen ügyem hogy örökség, sőt külföldről, azt se tudom mit örökölhettem egyáltalán.
Nem tudok kimenni Törökországba, egyrészt a munkám ill. betegségem miatt amiért heti terápiára járok (mozgásszervi).
Illetve nyelvtudás nélkül meggebeghetnék ha kijutnék is.
Itthonról tudom valahogy intézni, intéztetni hivatalon át?
A neten annyi minden van, legalább öt féle dolgot olvastam abból 3-4 üti egymást, és már elvesztem a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!