46 évesen elindulni diplomáért?
Figyelt kérdés
Milyen lehetõsége van annak aki 46 évesen úgy dönt hogy most már mégiscsak le kéne diplomázni?2023. szept. 14. 08:34
21/25 anonim válasza:
Kérdező, szerintem ne idegen emberek véleményére adj. Mindig megéri tanulni, ha neked fontos valamiért, akár karrier, akár más szempontjából.
22/25 anonim válasza:
Ha ne idegen emberek véleményére adjon, akkor ennek a hozzászólásnak semmi értelme nem volt, mert te is idegen ember vagy, és a te vélményedre sem kell adnia, vagy ha a tiédre igen, akkor annyi erővel máséra is adhatna.
23/25 anonim válasza:
#22: Én csak azt próbáltam leírni a Kérdezőnek, hogy ne hagyja magát eltántorítani, ha tovább szeretne tanulni, még ha nem is karrier miatt. Ugye voltak, akik azt írták, hogy úgy nincs értelme.
24/25 anonim válasza:
Inkább úgy fogalmaznék, hogy ne a negatív emberek véleményére adj. Szerintem kezdd el nyugodtan, sikerülni fog!
25/25 anonim válasza:
Csak a szellemileg alacsony szinten lévő emberek mondják, hogy nincs értelme tanulni, vagy az alkesz trógerek, akik egész életüket a kocsmában töltötték. Új dolgokat megtanulni sohasem lehet értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!