46 évesen elindulni diplomáért?
11/25 A kérdező kommentje:
10- Attól függ mire kell nekem😃
Nem karrierepítésre, azt elárulom.
Tanulni sosem késő. Aki szerint felesleges, az csak írigykedik; az ilyen lehúzós f@szfejekkel nem kell foglalkozni. Ha te úgy érzed, hogy neked fontos akkor hajrá! Sok sikert kívánok!
2023. szept. 15. 19:42
Ha a diploma nem karrieeépítésre kell, akkor jobb ha tőlem tudod: segget törölni túl kemény és nagy, viszont ha ügyes vagy, glettvas helyett még jó lehet.
2023. szept. 16. 04:22
Ha keresett diploma akkor megeri. 50 korul végzel , jelenleg 65ig van még 15 éved. Pont a legnehezebb időszak amikor már nehez a munkavegzes. Nem mindegy milyen munkakörben tölti el az ember. Aztán kitudja, hogy mire 65ig elérsz az nem-e lesz több. De sok nyugdíjas dolgozik részmunkaidős állásban vagy netán teljes állásban mert ilyen árak mellett nem jon ki a nyugdíjaból.
2023. szept. 16. 08:12
#13 De ha nincs akkor még segget se tudsz törölni. A glettvasat meg használják azok, akik lusták voltak tanulni.
2023. szept. 16. 08:51
Akinek töke van az tudjon glettelni, alap dolgokat megcsinálni.
2023. szept. 16. 09:06
#16 Ilyen szövegeket a komcsi boomerek szoktak nyomni.😅 "Áá, minek tanúni, nem kő diploma a glettöléshöz meg a betonyozáshó! 🤣🤣🤣🤣🤣
2023. szept. 16. 10:37
#16 A kettő miért zárja ki egymást? Akinek diplomája van az nem tud megtanulni glettelni?
2023. szept. 16. 10:38
19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Szerintem az ember képezze magát minden lehetséges téren. Szellemileg is és fizikailag is megéri fittnek lenni.
" Lehet ilyet, hogy az ember bármikor csak így dönt és tesz egy emelt szintū érettségit? Ez nem csak idõveszteség?"
Őszi/tavaszi időszakban tudsz tenni. Időveszteségnek érződik, de enélkül nem hiszem, hogy bekerülnél.
Vannak pontkalkulátorok, de szerintem jobban járnál, ha írnál a felvinek egy email-t, hogy 95-ben érettségiztél, most hány pontod lenne a jövő évi pontszámítás alapján, szerintem segítenek. Utána meg nézd meg, hogy elég-e oda ahova szeretnél menni
2023. szept. 18. 08:04
Kapcsolódó kérdések: