46 évesen elindulni diplomáért?
Figyelt kérdés
Milyen lehetõsége van annak aki 46 évesen úgy dönt hogy most már mégiscsak le kéne diplomázni?2023. szept. 14. 08:34
1/25 anonim válasza:
Felvételizik egy felsőoktatási intézménybe.
2/25 anonim válasza:
Én is ekkor kezdtem. Azóta már diplomás vagyok. Neked is hajrá! 🤝
3/25 anonim válasza:
Áprilisban voltam 46, most kezdem (bár nem az első diplomám lesz). hajrá.
4/25 anonim válasza:
Ahogy bárki másnak. Felvételizel és végigszopod az 5 évet.
5/25 anonim válasza:
Több embert ismerek, aki ilyen idősen járt egyetemre.
Most is van egy 50 éves szaktársam.
7/25 anonim válasza:
Nagyjából leírták, ami kimaradt az az, hogy érettségivel rendelkezel-e, ha igen milyen jegyekkel/mikor érettségiztél
Kinézel egy szakot, megnézed milyen érettségiket fogadnak el, majd megnézed a ide ponthatárt, hogy az alapján bejutnál-e, ha ég és föld a különbség akkor célszerű tenned egy emelt érettségit azok közül amit elfogadnak.
Illetve jövőre változik az egész rendszer, a régi 100% közép érettségi csak 67pontot fog érni, szóval izgi lesz kiszámolni, hogy hány pontod lesz
8/25 A kérdező kommentje:
'95-ben érettségiztem, jó gyenge jegyekkel. Nem motivált a tanulás. Jegyek alapján ezek szerint sehová nem jutnék be. Lehet ilyet, hogy az ember bármikor csak így dönt és tesz egy emelt szintū érettségit? Ez nem csak idõveszteség?
2023. szept. 15. 08:27
10/25 anonim válasza:
"Ez nem csak idõveszteség?"
De. Miért az 50 évesen megszerzett diploma nem az lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!