Hogy menjek úgy egyetemre, hogy egyedülálló anya vagyok, nincs ki vigyázzon a gyerekre és nappalin indul csak az a szak, amit szeretnék tanulni?
Figyelt kérdés
27 vagyok, tanulni akarok, hogy jobb helyzetünk legyen.. De képtelenség úgy ezt az egeszet megvalósítani, hogy dolgozni is kéne, gyerekre is vigyázni, plusz nappali képzésre járni...
Más anya ezt hogy csinálja?
És nem, nem érem be annyival, hogy nekem csak a bolti eladó szakma jutott és törődjek bele.
2023. aug. 9. 16:06
21/21 anonim válasza:
Nappalin neked még nehezebb lenne a gyerek mellett, mint levelezőn. Szerintem érdemes az utóbbiban gondolkoznod, csak hát ugye szorgalmasnak kell lenni, nem úgy mint egy büfészakon. Egyébként szerintem túl van misztifikálva egy csomó szak nehézsége, nem azt mondom, hogy nem kell odatenned magad, nekem is nehéz volt a mérnöki szakom, szívtam is nem egyszer, a BME-n végeztem, de egyáltalán nem lehetetlen, hogy csak ezért lemondj róla, mert ijesztően hangzik. Következetesen, időben kell tanulni és merj segítséget kérni akár a tanártól, akár szaktársaktól, menj el minden konzultációra, akkor is ha elsőre feleslegesnek tűnik, figyelj oda mindig és nézz utána a dolgoknak alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!