Mit tennétek a helyemben?
Mit mond a szived?
Egyébként körbejárnám a témát, elmennék minden állásbörzére, nyílt napra stb. Illetve ismerősök ismerőseit kérném meg, hogy mutassák be milyen az a szakma. Ezt csináltam én annak idején.
Igen, kell egy középút. Nem jó, ha csak a pénzre hajtasz, mert nagyon sok ideig kell ezzel foglalkoznod. Másrészt érthető, hogy szeretnél egy bizonyos életszínvonalat. Igazából majdnem minden szakkal lehet jól keresni, csak van, amelyikkel sokkal nehezebb.
Azt javaslom, hogy találj egy B tervet, amiben nincs benne az egyetem. Addig tanulj nyelvet stb. Kimehetsz egy időre külföldre is, láss világot, járj nyitott szemmel.
Az egyetemet akkor kezdd el, ha megvan az elhatározás. A gyógyszerész szak nem annyira egyszerű.
#3 Te olyan jóindulatú vagy! Én téged nyugtatlak meg, hogy ilyen nagyfokú jóindulattal a szívedben sose leszel szimpatikus senkinek.
Mit várunk egy 20 évestől? Még tapasztalatlan, kiforratlan. Kérdező, jelentkezz az egyetemre, az ész bajjal jár, ne gondolkozz! Ha nem tetszik, majd akkor ráérsz ezen agyalni. Passziváltatni is tudsz meg ott is tudod majd hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!