Mit tennétek a helyemben? Hogyan folytatnátok? Jó fizetés vagy szerethető munka?
Fizika alapszakon tanulok, mellette programozni is megtanultam egész jól, de utálom. Magát a programozást is, azt is hogy 8órában egy irodában üljek egy monitor előtt...nem szeretnék ezzel foglalkozni.
Amit szeretnék az az ápoló szakma. Azért nem erre a képzésre mentem anno, mert a fizetés kiábrándító.
Lenne lehetőségem szeptemberben elkezdeni az ápoló bsc-t. Illetve folytathatom az eddigi szakomat is, és valószínűleg el tudnék helyezkedni programozóként.
Jó fizetésért számomra szar meló egész életemben, vagy szar fizetésért olyan amit nagyon szeretnék? Mit tennétek? Mi alapján döntenétek?
22 éves vagyok, így ha váltok akkor kicsit idősebb leszek az átlag gólyáknál.
Minden tanácsért, ötletért hálás lennék.
Pénzből fogsz élni... Döntened kell.
Vagy elmész külföldre ahol az ápolói fizetésből is megélsz normálisan. Ahhoz persze egy jó nyelvtudás kell.
Jelenleg egy gazdasági mestert csinálok a magasabb fizetés miatt, de gyerekkori álmom volt, hogy tanító legyek. Teltek az évek, majd egyszercsak úgy döntöttem, hogy mégis jelentkezem. 35 éves vagyok, most kezdem majd a 2.évet. :) Megélni nem hiszem, hogy megtudok majd belőle, de látod, hogy sosem hagyott nyugodni a tanítói szak. :D
Szerintem is próbáld meg az ápolóit, mert később bánni fogod, hogy kihagytad. Aztán B tervnek ott a másik ami jól fizet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!