Mit tennétek a helyemben?
Már nagyon régóta gondjaim vannak a továbbtanulással. Egyszerűen mindig oda lyukadok ki, hogy inkább semmit sem kéne tanulnom.
Van egy angol nyelvvizsgám, nemsokára megyek németre. A nyelveket szeretem tanulni, de csak erre specializálódni nem igazán látok lehetőséget.
Magyar irodalomból és nyelvtanból oktvztem, mindkettőből a második fordulóba jutottam, és nyelvtanból döntőbe is. Szeretem az embereket és viszonylag jól tudok kommunikálni.
Régen a matek volt az egyik kedvenc tantárgyam, de gimiben a tanáraim megutáltatták velem. Attól függetlenül látom a szépségét, és el tudnám képzelni magamnak.
Ezenkívül szabadidőmben mindenféle kézügyességet igénylő dologgal foglalom el magam (pl. horgolok).
Ti mit tennétek a helyemben?
Nektek volt akármelyik tárggyal kapcsolatban hasonló érzésetek? Végül hogy döntöttetek?
Előre is köszönöm!
"A nyelveket szeretem tanulni, de csak erre specializálódni nem igazán látok lehetőséget."
hát akkor nyisd ki a szemed mert nagyon is van. rengeteget lehet keresni fordítóként, tolmácsként, külföldi cégeknél kapcsolattartóként, nyelvtanárként (nyilván nem közoktatásban)
Matek vonalon szoftverfejlesztés.
Humán vonalon kommunikáció, esetleg nyelv szak. Vagy talán menedzsment irányvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!