Bodajki Hangszíntér és Fehérvári Tóparti vélemények?
milyenek a tanárok?, a grafikus szak megéri? ha igen melyik suliba jobban? a toparti tényleg ilyen versenyzős gimi ahova ilyen beképzelt emberek járnak???
egyébként 7. év végi jegyeim 4-esek meg 5ösök
de a közösség elég fontos nekem szóval arról is tudnátok írni ha jártatok/jártok valamelyikbe?
A Tópartiban tanultam grafika szakon, szóval arról tudok véleményt mondani. A hangszíntérnél biztos, hogy jobb.
Mint mindenhol, itt is vannak jófej és segítőkész meg szar tanárok is. Az is tanárfüggő, hogy mennyire éri meg a grafika szak. De szerintem ha tényleg érdekel a grafika és foglalkozol otthon is vele akkor mindenképp megéri mert jó alapokat és szemléletmódot tud adni.
A művészeti rész egyáltalán nem versenyzős, de a gimi se annyira, mint amennyire mondják.
Beképzeltség inkább abban érezhető, hogy a gimisek (meg sok tanár is) lenézik a művészetiseket, holott művészetisként pl. sokkal több órád lesz, mint nekik.
A közösség elég felejthető volt. Mindig ugyanazok a programok voltak minden alkalommal, nem túl sokan vettek rajtuk részt. Viszont az osztályközösség lehet jó, az enyém nem volt az, de volt akik szerveztek sulin kívül is programokat az osztályukkal szóval ez is változó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!