Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit éri meg tanulni 2 diploma...

Mit éri meg tanulni 2 diploma után, hogy biztosan legyen munkám?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, van egy alapszakos és egy mesterdiplomám, és egy OKJ végzettségem művészet/művészetközvetítés területen és két középfokú nyelvvizsgám (angol, német).

A szakmámban úgynevezett szabadúszó vagyok, vannak időszakok mikor van munkám, van mikor nincs. Mivel kiszámíthatatlan, így van mellette egy állandó, vendéglátós munkám. Alapvetően elvagyok, nem keresek rosszul, szeretem a munkáimat, de azért hosszútávon nem szeretném ezt csinálni. Nehéz ott hagynom a vendéglátást, mert abszolút alkalmazkodnak az egyéb munkáimhoz és nehéz ennyire rugalmas, bejelentett munkát, nem mellékesen jófej kollegákkal.

Viszont most van lehetőségem, hogy levelezőn elvégezhessek még egy egyetemet és valami olyat szeretnék, amivel saját lábra tudok állni és normálisan tudok keresni. Matekos, informatikus szakok sajnos kilőve, ahhoz nagyon nincs affinitásom.

Gondolkoztam gyógypedagógián, konduktoron, kommunikáción, szerintetek mi érné meg a legjobban?

Köszi a válaszokat!

2023. júl. 20. 20:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Menj fel bármilyen álláskereső portálra és nézd meg, hogy kiket keresnek és milyen végzettségeket kérnek hozzá. Na, azok közül válogass, ha tanulni szeretnél még, de nincs arra garancia, hogy mire elvégzed, akkor is azokra lesz kereslet! Szóval tanuld azt, ami érdekel! :)

2023. júl. 23. 23:13
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha tényleg tudna angolul meg németül, már azzal el lehet helyezkedni....
2023. júl. 24. 06:48
 23/24 anonim ***** válasza:
22-es: igen, az tuti!
2023. júl. 24. 08:53
 24/24 anonim ***** válasza:
Művészetközvetítő diplomáknál fent van Felvi odalan, hogy az egyik legrosszabb kereső és egyáltalán nem lehet jól elhelyezkedni. Csoda, hogy hagyták a szüleit azt tanulni. Egyben SSC és Budapest. Beülhetsz a bölcsessék közé, aztán feljebb lépsz.
2023. júl. 24. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!