Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 27 évesen késő orvosira menni?

27 évesen késő orvosira menni?

Figyelt kérdés

2023. jún. 22. 19:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem.
2023. jún. 22. 19:34
 2/17 qborka ***** válasza:
11%
Mire elvégzed + rezidens,mehetsz is nyugdíjba. 🙂
2023. jún. 22. 19:44
 3/17 anonim ***** válasza:
47%

Általánosságban nem késő. Az a kérdés, neked késő e.

6 év, plusz 2 év rezidens. Belefér neked ez 27 évesen, hogy ha gyereket akarsz például, akkor hogy fogod tudni elvégezni, hogy fogod tudni fenntartani magad, ha nincs ki eltartson?

Tudom, most jönni fog a bla bla. "van már gyerekem, nem akarok gyereket, apu eltart stb...". De tényleg gondold át, hogy legalább 6 évig NEM leszel kenyérkereső. Ahogy kisbaba mellett sem optimális, hogy normálisan tanulhass és a családoddal is törődj.

Belefér ez NEKED?

2023. jún. 22. 19:46
 4/17 anonim ***** válasza:
29%
Ha van lé, igen. Különben nem. Motivációit is nehéz keríteni a tanuláshoz 25 felett, de hát van, akinek megy.
2023. jún. 22. 20:11
 5/17 A kérdező kommentje:
3-as, nincs gyerekem, és nem is akarok soha. Amúgy most elment a kedvem, ugyanis én kint dolgozom külföldön, és annyira boldog voltam, hogy sok pénz meg minden, aztán rájöttem, hogy nagyon magányos vagyok, ezért gondolkodtam az orvosin. De akkor felejtős.
2023. jún. 22. 20:18
 6/17 anonim válasza:
20%
Sose késő orvoshoz menni. Nekem most újult ki a bibircsókom 8cm átmérőjű. Megyek leszedetni.
2023. jún. 22. 20:21
 7/17 anonim ***** válasza:
91%

"Amúgy most elment a kedvem, ugyanis én kint dolgozom külföldön, és annyira boldog voltam, hogy sok pénz meg minden, aztán rájöttem, hogy nagyon magányos vagyok, ezért gondolkodtam az orvosin"

Jobban jársz ha visszamész a hűtőházba pakolni a romlott hentesárut, mint hogy ilyen indíttatásból elkezdd az orvosi egyetemet.

2023. jún. 22. 21:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó hát egy orvishoz ennél azért több motiváció kell.
2023. jún. 22. 21:13
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"aztán rájöttem, hogy nagyon magányos vagyok, ezért gondolkodtam az orvosin."

Próbálom keresni az összefüggéseket, eddig nem sikerült xD. Miért kell amiatt orvosira menni, mert magányos vagy? Ha társaság kell elmehetsz bármilyen más szakra akár levelezőn is, hetente /kéthetente találkozol csoporttársakkal előadásokon, közben dolgozol, csinálod a dolgaid stb.

2023. jún. 22. 21:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira bizonytalan vagy hogy külön rá kell kérdezned, akkor igen, késő.
2023. jún. 22. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!