Általánosságban nem késő. Az a kérdés, neked késő e.
6 év, plusz 2 év rezidens. Belefér neked ez 27 évesen, hogy ha gyereket akarsz például, akkor hogy fogod tudni elvégezni, hogy fogod tudni fenntartani magad, ha nincs ki eltartson?
Tudom, most jönni fog a bla bla. "van már gyerekem, nem akarok gyereket, apu eltart stb...". De tényleg gondold át, hogy legalább 6 évig NEM leszel kenyérkereső. Ahogy kisbaba mellett sem optimális, hogy normálisan tanulhass és a családoddal is törődj.
Belefér ez NEKED?
"Amúgy most elment a kedvem, ugyanis én kint dolgozom külföldön, és annyira boldog voltam, hogy sok pénz meg minden, aztán rájöttem, hogy nagyon magányos vagyok, ezért gondolkodtam az orvosin"
Jobban jársz ha visszamész a hűtőházba pakolni a romlott hentesárut, mint hogy ilyen indíttatásból elkezdd az orvosi egyetemet.
"aztán rájöttem, hogy nagyon magányos vagyok, ezért gondolkodtam az orvosin."
Próbálom keresni az összefüggéseket, eddig nem sikerült xD. Miért kell amiatt orvosira menni, mert magányos vagy? Ha társaság kell elmehetsz bármilyen más szakra akár levelezőn is, hetente /kéthetente találkozol csoporttársakkal előadásokon, közben dolgozol, csinálod a dolgaid stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!