Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit lehet tenni ha en nem...

Mit lehet tenni ha en nem abba a suliba akarok menni amiket megjeloltem?

Figyelt kérdés
Sziasztok!tehát már megjöttek az eredmények kit hova vettek fel mitcsinaljak ha én így utólag 1 hete döntöttem el hogy engem más érdekelne, más iskolaba akarok menni most ez így nagyon szarul jött ki de nem tudom mit tegyek....így utólag lehet valamit intézkedni

2023. ápr. 24. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Félév közben át tudsz menni. Ha nem valami elit iskoláról van szó tanév elején át tudsz iratkozni. Én úgy tudom,hogy beiraktozni csak oda tudsz ahová felvettek.
2023. ápr. 24. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Most kezdődik a rendkívüli felvételi a középiskolákban. Nemcsak azok vehetnek rajta részt, akik nem nyertek felvételt, hanem azok is, akiket felvettek, de mégsem szeretnének beiratkozni.

Itt lehet rákeresni a rendkívüli felvételit meghirdető iskolákra:

[link]

Ha már tudod hova szeretnél jelentkezni, akkor az iskola igazgatójának kellene kérelmet írni evvel kapcsolatban minél hamarabb.

Ha felvesznek máshová is, akkor majd jelezni kell az első iskolának, hogy mégsem fogsz beiratkozni.

2023. ápr. 26. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!