Minek érdemes tanulni?
Emelt óraszámú matek osztályba járok, igazából minden tantárgyból jó az átlagom, egyik sem olyan, hogy utálom, de nem is igazán mondanám azt egyikre se hogy az a kedvencem. Szeretem a matekot, nyelveket, törit. Az tűnt fel, hogy az osztályomban sokan akarnak dokinak menni, sokan meg ügyvédként akarnak majd dolgozni, de én attól félek, hogy ezekre tényleg nagyon nagy a túljelentkezés. Illetve nekem csak az lenne az egyetlen szempont, hogy jól keressek vele. Könnyen alkalmazkodok a környezethez is. Esetleg valakinek valami ötlete?
(Még annyi, hogy az ilyen munkás szakok, mint kőműves stb kilőve mert kétszer is műtötték a kezemet, így nem igazán tudok nehezet emelni.
Én matek szakra mentem. Bár engem a matek érdekelt és nem a pénz hajtott.
De sok pénz van a matekos szakokban. Akár alkalmazott matek, GPME, mérnöki, infós szakok, ttk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!