Az alábbiak közül melyik szak hasonlít leginkább az űrmérnökére? Melyik szakon érdemes tanulni?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy egyik sem hasonlít szó szerint..
Viszont ami egy kicsit is hasonló dolgokkal foglalkozik, és lenne is esély belőle űrmérnökké válni.
Tudom tudom,hogy sok dolog kell hozzá stb stb.
A szakok a következők:
Ipari informatikai technikus
Automatikai technikus
Erősáramú elektrotechnikus
elektroniaki technikus
Közlekedésautómatai technikus
2023. márc. 8. 19:35
1/2 anonim válasza:
Talán elektronika, hisz ürménökire elfogadott a villamosmérnöki... űrménök csak MSC képzésben folyik, BME
2/2 anonim válasza:
Miért csak ilyen technikus sz@rokat sorolsz fel?
Ha űrmérnök akarsz lenni akkor valami mérnöki BSc szak (villamosmérnök, mechatronikai mérnök) elsősorban nem az általad felsorolt semmitmondó képzések kellenek hozzá. Még az ELTE Geofiz MSc - Űrkutató speci esetleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!