Melyik jogi kart ajánljátok? Konkrétan az ügyvédi hivatás vonz.
Figyelt kérdés
Bár még van 3 évem eldönteni, de szeretnék képben lenni a véleményekről és a tapasztalatokról, hogy mikor oda kerülök már tudjam, hogy hová szeretnék menni. Pest megyei vagyok, de igazából nekem a legszimpatikusabb egyetem az SZTE. Bárhonnan máshonnan jogi szakról kíváncsi lennék véleményre, pontosabban a diákéletről, de ami fontosabb az oktatás színvonaláról.2023. febr. 23. 21:16
11/12 anonim válasza:
Ez komolyan kérdés?
ELTE vagy Pázmány. Erre a két egyetemre érdemes járni.
Ha vidéki vagy és nem akarsz pesti lenni, akkor Debrecen vagy Szeged. De ez egy piramisjáték, a felső 10% jár nagyon jól, a következő 20% moderáltan jól, a maradék 70% meg szenved a munkaerőpiacon. Csak a legjobb helyekre érdemes járni, amelyek (1) ELTE (2) Pázmány.
12/12 anonim válasza:
8. Te melyik egyetemre is jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!