Melyik jogi kart ajánljátok? Konkrétan az ügyvédi hivatás vonz.
3 év alatt még sok minden változhat, szerintem még korai ezzel foglalkozni. Ha az SZTE szimpatikus, akkor oda menj.
Az ELTE szivatós.
5. Hozzászóló!
Én ezt tapasztalatból mondom mert oda járok. Jelenleg 2 éves vagyok. És egyáltalán nem könnyű az eleje. Nagyon nehéz de, a Pázmányos diploma nagyon jónak számít!
Magyarországon elég szr ügyvédkedni, meg jogi egyetemre járni.
Ha teheted, akkor külföld.
Ha jó kapcsolataid vannak, akkor megérheti MO-n maradni. ELTE, SZTE, PPKE, majdnem mindegy.
Döntés meg sok mindenen múlik: melyik van közelebb, mennyibe kerül egyetemre járni, lakhatás stb.
Szerintem mindhárom egyetemnek vannak jó nemzetközi kapcsolatai Erasmusra.
PPKE egyházi, emiatt vannak értelmetlen egyházi tantárgyak, amiket teljesítened kell.
De ez az ELTE PPKE vita majdnem olyan, mint az UTE - FTC vita, mind a kettő "balkáni" focicsapat, nulla nemzetközi hírrel, színvonallal.
SZTE-t és PPKE-t sokan dícsérik, az ELTE elvileg elég szívatós. Én KRE-re járok, nekem személy szerint nincsenek jó tapasztalataim.
Miskolcot se szokták szeretni, Pécs és Debrecen elvileg jó, Győrről meg nincsenek információim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!