Gépészmérnök vagy építőmérnök?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb elvégezni? Nekem mindkettő tetszik.2023. febr. 11. 22:11
11/15 Vodafonelive válasza:
Attól függ melyik egyetemre jelentkeztél. Lehet a gépészmérnökit ha elvégzed az épületgépész specializációt kellene választanod és lesz egy gépész szakmád de az építőiparban lehetsz picivel jobb bérért, mint amit egy építőmérnök keres. :)
12/15 anonim válasza:
Épìtőt hanyagolnam. Sok munkaóra és túlóra van sok cégnél ebben az iparágban. Ahol nincs ott meg 5 ev tapasztalattal is lehet, hogy 400 netto korul jársz, ahol egy kezdő villamosmernok kezd.
13/15 anonim válasza:
#8 Abszolút. Erre rá is tesz, hogy nincs építőmérnök. Hallottam olyan acélszerelő cégről, ahol IT szektorból érkező volt HR-es csoportvezető a projektvezető, mert a főni haverja. Ezt számbavetve merd választani az építőkart a gépészt helyett.
14/15 anonim válasza:
Ha napi 8 oraban akar az ember normálisan bejelentett magas bért akkor sztem a gépész sokkalta jobb mint az epìtő. Épìtőiparban sajnos elég sok cég trukkozik minden xaron.
15/15 anonim válasza:
Meg mondjuk a nagy cégeknél epitőiparban sajnos inkább a napi 10, de legalább 9 plusz kaja ido az elvárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!