Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakot ajánlanátok...

Milyen szakot ajánlanátok nekem a következők alapján?

Figyelt kérdés

Amiket szeretek: matek, történelem, földrajz, angol nyelv

Leginkább a matek és a töri érdekel, valami ilyesmi vonalon szeretnék továbbtanulni is.

Gondolkodtam a programtervező informatikuson, mert azon sok matek van, viszont programozni soha nem tanultam még, így nem tudom az mennyire lenne jó, hiszen gondolom aki odamegy már elég régóta foglalkozik programozással.

2023. jan. 19. 08:41
 1/1 anonim ***** válasza:
86%

Ha szereted a matekot, akkor matek alapszak. Ezzel a programozás értékesebbik részét is meg tudod fogni.

Ha a matekon felül még a töri is érdekel, akkor lehet, hogy a hardcore közgazdaságtan a te barátod. A nagyon matekos, osztatlan 5 éves GPME (gazdaság- és pénzügymatematikai elemző) vagy az AK (alkalmazott közgazdaságtan). Mindkettő nagyon jó szak, karrier szempontjából meg bankrablás.

Az összes fenti szakon van programozás, de célzottan (R, Python, SQL, VBA esetleg C++ stb.).

2023. jan. 19. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!