Mi lenne a véleményetek egy emberről a következő történet alapján?
Figyelt kérdés
Kitűnő bizivel színötösre érettségizett, két emelttel, tanári biztatásra és sikerélményekre alapozva nyelvszakra jelentkezett, de rájött a hogy ez neki nem komoly, hanem tanulás nélkül 4-5-ös szerzős "büfé", ezért szakot váltott (majdnem 1 évet kihagyott az újrafelvételi miatt) és elvégezte inkább azt amit eredetileg szeretett volna és jogász lett. De 1 évvel később végzett mint az "előírt".2018. nov. 25. 22:43
2/19 A kérdező kommentje:
Nem gondolnátok "szerencsétlennek "? :D
2018. nov. 25. 22:51
4/19 anonim válasza:
Miért lenne szerencsétlen? Nem az jött be neki amit más javasolt, hanem amit saját maga választott.
5/19 anonim válasza:
Most akkor itt dícsérnünk kéne, hogy hű de ügyes? Vagy mi a kérdés?
6/19 A kérdező kommentje:
Pont az ellenkezője, hogy nem gáz a szakváltás? Főleg ha nehezebb irány fele történik?
2018. nov. 25. 23:07
7/19 A kérdező kommentje:
Mert engem bánt és úgy érzem sikeresen elcsesztem az életem megbélyegeztem magam és mindig le leszek mindenkitől maradva egy évvel.
2018. nov. 25. 23:10
8/19 anonim válasza:
Jézus. 1 év az lofasz, semmirol se maradtal le
9/19 anonim válasza:
Kérlek!!!!!
Én most 21 évesen váltok szakot lány létemre!
Akkor én 3 évvel leszek mindig lemaradva?
Inkább csinálom, amit szeretnék életem végéig, mint maradjak ezen a szakon.
Nem gáz és ne agyalj ezen, mert ez hülyeség.
10/19 anonim válasza:
Chö, én két-három évvel vagyok lemaradva elsőévesként a szaktársaimtól.És miért baj ha az álmaidat követted? Ki néz le amiatt egyáltalán, hogy nehezebb szakra váltottál?
Érdekesen gondolkodsz az már biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!