Mi lenne a véleményetek egy emberről a következő történet alapján?
Figyelt kérdés
Kitűnő bizivel színötösre érettségizett, két emelttel, tanári biztatásra és sikerélményekre alapozva nyelvszakra jelentkezett, de rájött a hogy ez neki nem komoly, hanem tanulás nélkül 4-5-ös szerzős "büfé", ezért szakot váltott (majdnem 1 évet kihagyott az újrafelvételi miatt) és elvégezte inkább azt amit eredetileg szeretett volna és jogász lett. De 1 évvel később végzett mint az "előírt".2018. nov. 25. 22:43
11/19 anonim válasza:
Elmaradva? Mitől? Nem kis gimnazista vagy már! Alapból hol lenne előírva, hogy rögtön egyetemre kell menni.
Ami történt az normális. Sőt becsűlendő, hogy olyat tanul, ami érdekli !!!!
De mit gondolok arról, hogy vki "lebüféz" egy szakott (csak mert gondolom nyelvérzékkel neki könnyű)? S azt gondolja, elcseszte az életét, megbélyegezte magát, s mindig le lesz maradva? Szerintem ne akard tudni mit gondolok!
12/19 anonim válasza:
Ezt inkább érzem kérkedésnek mint megválaszolandó ködös kérdésnek.
13/19 anonim válasza:
Egyetemen nem létezik olyan fogalom, hogy lemaradás mert nem 18 évesen kezdte és nem mintatanterv szerint halad. Egyetemen sose alkotunk véleményt arról, ki mikor miért kezd/végez tanulmányaival. Az egyetemre felnőttek járnak tanulni, és nem más miatt. Amennyiben jó tudásra tesz szert, és dicsérendő munkát készít, tisztelni fogom mint embert, tök mindegy mi történt az életében. Neked is ezt javaslom, főleg most, a félév végén. Foglalkozz a saját tanulmányoddal, ne más emberek hasztalan kritizálásával.
14/19 anonim válasza:
Én is könnyebb szakról váltottam nehezebbre, mert az elsővel elég szar elhelyezkedési lehetőségeim lettek volna. Eszembe se jutott, hogy akkor szerencsétlen lennék, mert egy szerintem jobb szakra váltottam. Azért ez durva önbizalomhiányra utal, hogy már ennyi miatt lenézed magad.
15/19 nemaRendőrség válasza:
Egy "gáz" dolog van a történetben. Az hogy hagytad magad befolyásolni
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem kérkedésnek szántam.
Hát igen, sajnos mindenben megkérdőjelezem magam az életben, és jó volt hallani pár "kívülálló" véleményét a családomon kívül. :D
Tudom tudom, nem kellett volna hallgatni a tanárokra. :/
2018. nov. 26. 09:36
17/19 anonim válasza:
Tehát mit gondolunk arról hogy egyik büfészakról átment egy másikra? Semmit, az ő dolga, majd rájön ha nem talál normális munkát.
18/19 A kérdező kommentje:
Erre most inkább nem válaszolok, mivel a kérdésem nem erre irányult. Nem lehet mindenki programtervező informatikus. Valahogy az ügyvédkedéssel/ügyészkedéssel is beérném. :D
2018. nov. 26. 17:47
19/19 anonim válasza:
na most jól feltankoltátok halakkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!