Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ki milyen sorrendbe tenné a...

Ki milyen sorrendbe tenné a következő egyetemeket, tapasztalataik illetve hallott információk alapján?

Figyelt kérdés

ELTE-PPK pszichológia

PPKE-BTK pszichológia

KRE-BTK pszichológia

előre is köszi a válaszokat :)

2018. febr. 14. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm is pszichológiára készül, ismerősei az ELTE-re jártak, de átmentek a Pázmányra. Az ELTE-n elvileg nagyon megszivatják a vizsgázókat, nagy a stressz, olyat kérdeznek, amit nem mondtak el. Ezért barátnőm inkább a Pázmányt jelölte meg elsőnek, ott sokkal emberibbek, jobb a légkör.
2018. febr. 14. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Az ELTE pszicho alapszakját nem ajánlom. Túlságosan elmélet orientált.

A PPKE és a Károli egy szinten mozog. Már ha alapszakról beszélünk. (!)

Alapszak esetében, én elfogult vagyok a Pázmánnyal szemben, mert én is ott végeztem... ugyanakkor a Károlin jártam mesterre ami végül különböző okokból kifolyólag szintén nagyon jó választásnak bizonyult. Az ott alapszakon végzett akkori évfolyamtársaim közel hasonló tudással bírtak, mint én.. Ellenben az Eltéről érkezettekkel.. akik nem győztek felzárkózni. (és azóta is kiszúrom, ki végezte ott az alapot)

Ha mindenáron szeretnél eltés lenni, akkor tartogasd ezen vágyad a mester idejére. Ott komolyan felzárkózik, hova tovább némely szakirányai le is pipálják a riválisokat.

2018. febr. 14. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Igazából tök mindegy munkát úgyse kapsz egyikkel se.

Viszont a Pázmányon jó diákélet.

2018. febr. 14. 17:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem is akarok egy BSc-vel megelégedni lol
2018. febr. 14. 17:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Többieknek köszi a választ!
2018. febr. 14. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!