Ha hülye vagyok a programozáshoz, akkor kitörölhetem a fenekem a mérnökinformatikus egyetemi Bsc diplomámmal?
most nem azert de en jartam egyetemre (24-es vagyok) es ez nem igy mukodik ahog yez a kamukerdezo leirta
szoval ne valaszoljatok ide tobbet, ne elvezkedjen itt erre...
amugy is, ha annyira rossz dolga van, mint irtam korabban, valamibol puskaznia kellett szoval keresse meg a kamujegyzeteit es tanuljon abbol
na szia
Aki szerint aki nem tud (jól) kódolni, az nem tud karriert csinálni egy informatikai diplomával, annak a véleményével nem kell foglalkoznod, mert az még soha nem találkozott még nagyvállalati környezetben az üzleti oldallal és főleg nem dolgozott még senior menedzsmenttel.
Kérdező megszámlálhatatlanul sok menedzsert és tanácsadót ismerek computer science, gazdasági informatika stb. diplomával, akik egyáltalán nem kódolnak, hanem különböző üzleti funkciókat látnak el. Kezdve mindjárt a volt főnökömmel, aki az egyik legnagyobb német multi stratégiai igazgatója, folytatva ugyanennenek a cégnek a vezérhelyetteseivel, felsővezetőivel, és megszámlálhatatlanul sok befektetési, stratégiai stb. stb. menedzserrel mindenféle szinteken, senior szakértőktől kezdve igazgatókig tényleg mindenféle ember.
Nagyon értékes diploma az informatikai üzleti oldalon (is).
Én is végig csaltam a pék szakmámat, mégis tudok mindent belőle nulla tanulással. Nem volt valami féle gyakorlatotok vagy valami?
Időközben cukrász is lettem egy év alatt. Ott sem tanultam sok mindent, mégis megvan az alapom hozzá, hogy eltudtam kezdeni benne dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!