Kb másfél év alatt fel lehet jól készülni emelt törire?
Szerintem igen.
Én nappalin tanultam és faktos voltam, kéthetente írtunk a könyv 1-1 fejezetéből témazárót. 11 elején kezdtük ezt a kilencedikes tankönyvvel.
Az érettségi évében februártól kezdtem megoldani az előző évek feladatsorait, a hiányosságoknak utánanéztem.
Vettem egy kidolgozott tételes könyvet (Studium Generale) meg ott volt a 4 db Száray történelem könyv. Ezeknek nekiültem áprilisban (1 hét 1 tankönyv), az írásbelim 88% lett.
Utána 1 hónap alatt oda-vissza megtanultam a Studium könyvet, így a szóbelin még javítottam 4%ot.
Szóval összességében nem lehetetlen. Én a szóbeli tételeket mindig felmondtam magamnak, megnéztem milyen források vannak a Szárayban a témához, így készültem.
7es, te amúgy milyen jogon beszélsz így velem? Én a kérdésre válaszoltam (Fel lehet-e készülni?), nem pedig veled akarok beszélgetni.
Igenis 1,5 hét alatt is fel lehet készülni akár, de másfél év alatt röhögve. Hogy te nem tudnál, az egy dolog. Elég szomorú, de hát vannak szerényeb képességű emberek. Más meg simán felkészül - a legtöbben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!