Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kb másfél év alatt fel lehet...

Kb másfél év alatt fel lehet jól készülni emelt törire?

Figyelt kérdés
Most érett meg bennem biztosra, hogy egyetemre szeretnék menni, 11. osztályos vagyok estin, tehát magamnak kell tanulnom. Négyes, ötös tanuló vagyok, az emeltre is egyedül készülnék fel. Lehetséges ennyi idő alatt jó eredményt elérni?

2022. nov. 11. 12:57
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, annyi idő kényelmes elég.
2022. nov. 11. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

10es! Én az ország egyik legnehezebb egyetemét végeztem el csúszás nélkül, jó eredménnyel, szóval a feltételezésed hibás. :)

Tapasztalatból írtam, hogy az ember megoldja.

2022. nov. 11. 15:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bőven megoldható. Én középszinten vizsgáztam töriből, de az interneten azért lehet találni jó tételeket, oktató anyagokat, vannak jó könyvek is (nem muszáj megvenned őket, könyvtárból is ki lehet hozni), fent van az összes régi feladatsor megoldásokkal, illetve vannak tananyagok is, amik ugyan fizetősek, de olcsóbb, mint egy magántanár.
2022. nov. 11. 18:18
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
#6 Ha a többségnek ilyen könnyen megy a tanulás, miért nem végez mindenki 1 év alatt a középiskolával? Hiszen évente 62 400 oldalt képes az átlagember megtanulni!
2022. nov. 13. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert jellemzően mindenki mindig az előtte álló feladatot oldja meg, nem pedig előre tanul.
2022. nov. 13. 14:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!