Melyik a legalibibb tárgy, amit fel tudok venni szabválnak ELTE-n, minél több kredittel? Olvasd végig légyszi!
#11 szexpszichora kb eselytelen bekerulni en 4 even keresztul minden felevben megprobaltam es kicsusztam. Lehet hogy izgalmas de lutri targy a bekerules. Nem tudom miert pontoztak le, nagyjabol ugyanazt irtad mint en.
Egyebkent amugy ja a tesi sem rossz otlet VTN kodokkal 3vagy 6.000 forint a felevre asszem, viszont legalabb kicsit mozog az ember, en pl tokre eltem a joga orakat. Nem tudom a btkn meg van az arab varazslas meg szammisztika? Azok is eleg humbuk targyak voltak, vagy amit esetleg meg bevallallhqtsz bar nem tudom hogy latinbol mennyire vagy penge az AJKN a jogi latin ( kizarolag a levelezos jogi latin) egy pite targy, nekem is volt elozetes latintudasom de ha nincs anelkul is ossze lehet szedni minimum egy 3ast belole raadasul amikor meg en csinaltam eleg magas kredites targy volt most nem tudom mi a helyzet vele . Kerdezo, azt meg tudod mondani milyen nyelven/nyelveken beszelsz? Hatha eszembe jut meg valami hirtelenjebe :)
Uhh tenyleg, karriermenedzsment 1-2-3 vagy kultura arcai 1-2 a TATK-n. Ott ha jol remlik esszet kell csak irni ev vegen de meg volt ehez az egyiptomos valamihez hadonlo filmklub asszem ahol Roma filmeket vetitettek de potyaotos szinten.
Tobb otletem sajnos nyelvismeret hianyaba nincs😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!