Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik a legalibibb tárgy,...

Melyik a legalibibb tárgy, amit fel tudok venni szabválnak ELTE-n, minél több kredittel? Olvasd végig légyszi!

Figyelt kérdés
Ebben a félévben az Ókori egyiptom filmen-t vettem fel, hogy dobjon egy kicsit az átlagomon. A tavaszi félévben is szeretnék valamit, mert szükségem van az ösztöndíjra, hogy ki tudjam fizetni a nyelvóráimat. (Egy nyelvfejlesztést szintén felvettem szabválnak, következőnek is fel fogom, de mellé szeretnék választani még valamit, ami hasonlóan érdekes és könnyű mint az egyiptom.)

2022. okt. 25. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Miért kellett lepontozni? Én is azt írtam amit a 8-as, csak nem a tárgy teljes nevén. A szexpszicho óra pedig nagyon izgalmas.
2022. nov. 1. 17:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11 szexpszichora kb eselytelen bekerulni en 4 even keresztul minden felevben megprobaltam es kicsusztam. Lehet hogy izgalmas de lutri targy a bekerules. Nem tudom miert pontoztak le, nagyjabol ugyanazt irtad mint en.

Egyebkent amugy ja a tesi sem rossz otlet VTN kodokkal 3vagy 6.000 forint a felevre asszem, viszont legalabb kicsit mozog az ember, en pl tokre eltem a joga orakat. Nem tudom a btkn meg van az arab varazslas meg szammisztika? Azok is eleg humbuk targyak voltak, vagy amit esetleg meg bevallallhqtsz bar nem tudom hogy latinbol mennyire vagy penge az AJKN a jogi latin ( kizarolag a levelezos jogi latin) egy pite targy, nekem is volt elozetes latintudasom de ha nincs anelkul is ossze lehet szedni minimum egy 3ast belole raadasul amikor meg en csinaltam eleg magas kredites targy volt most nem tudom mi a helyzet vele . Kerdezo, azt meg tudod mondani milyen nyelven/nyelveken beszelsz? Hatha eszembe jut meg valami hirtelenjebe :)

2022. nov. 8. 00:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Uhh tenyleg, karriermenedzsment 1-2-3 vagy kultura arcai 1-2 a TATK-n. Ott ha jol remlik esszet kell csak irni ev vegen de meg volt ehez az egyiptomos valamihez hadonlo filmklub asszem ahol Roma filmeket vetitettek de potyaotos szinten.

Tobb otletem sajnos nyelvismeret hianyaba nincs😄

2022. nov. 8. 00:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A tátk-n van sima pszichologia és életkorok pszichológiaija, nagyon érdekesek és a vizsga sem nehéz
2022. nov. 8. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!