Pénzügy és számvitel szakon érdemesebb minél több gyakornoki munkát vállalni és rosszabb jegyekkel átmenni, vagy kevesebb gyakornoki munkát vállalni és jobb jegyekkel átmenni? (Corvinus)
Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 16:35
A kérdező szavazást indított:
Több gyakornoki munka, rosszabb jegyek
Kevesebb gyakornoki munka, jobb jegyek
13 szavazat
1/4 anonim válasza:
Attól függ, mi a cél. Ha bent akarsz maradni az egyetemen, oktatni, kutatni akarsz, akkor a jobb jegyek a fontosabbak. Ha az alapszak után már mész is dolgozni, akkor a gyakorlat.
2/4 anonim válasza:
Azt azért ne feledd, az abszolváláshoz van egy minimum átlag kritérium, így annyira rossz jegyeid nem lehetnek.
Találd meg a kettő közötti egyensúlyt!
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez nem annyira így működik. Persze Big4 nál lehet éfjélig is dolgozni, de azért 1-2 év egyetem után szerintem illik jó jegyeket szerezni, főleg közgázon.
4/4 anonim válasza:
A 2-és jól irta,ha államis vagy akkor fontos hogy meglegyen a szakon előírt atlagod meg az elvárt kreditmennyiseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!