Lonelyanimefanboy kérdése:
Matek közép érettségit, hogy tudnám minél jobbra írni?
Figyelt kérdés
Következő májusban matek érettségi és ilyen 75-90%-ra írtam egy párat, amit megcsináltam. Viszont szeretnék 90-100%-ot írni és addig még van pár hónap felkészülési időm, hogy tudnám minél jobbra megírni?2022. okt. 10. 21:53
1/4 anonim válasza:
Mi az, amiken bukod a pontokat? Azokra erősíts rá egy kicsit.
2/4 anonim válasza:
Nézz meg egy csomó javítókulcsot, hogy fogalmaz. Sokszor az a gond, hogy a gondolatmenet fontosabb lépéseit nem írjátok le.
Aztán a szokásos tiszteletkör, egyenletet/rendszert ellenőrizzük, szöveges feladatokat a szöveg alapján. Gyakorlatilag mindent, ami nem geometria és kombi/valség, végig tudsz menni a kapott megoldással és ellenőrizheted.
Na meg ezt te látod a legjobban, hogy mely témakörökkel van gond, általában ez a kombi, valség, koordgeo triumvirátus közül szokott kikerülni :)
3 diákom is írt már 100%-ot középszinten, nem egy elérhetetlen dolog.
Sok sikert a felkészüléshez!
3/4 anonim válasza:
Az egyetem is írj 90% ot majd matekból 🙈
4/4 A kérdező kommentje:
#1 A szokásos valószínűségszámítás és kombinatorika. #2 Köszönöm a tanácsot és a bíztatást, akkor készülök! Igazából egy 90% fölöttivel is megelégednék ,de a 100 az nagyon jó lenne!
2022. okt. 11. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!