Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mérnöknek vagy közgazdásznak...

Mérnöknek vagy közgazdásznak érdemesebb tanulni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 8. 22:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
10: mondjuk egy alkalmazott közgazdaságtan vagy pénzügyi mscvel sztem jobban lehet keresni mint egy agrar vagy epitesz mérnökivel. Mìg mondjuk gazdmenből sztem rengetegen végeznek így az kevésbé jó.
2022. okt. 10. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Amelyikhez több eszed van.Én példáúl szerettem a közgazdaságot,de hülye vagyok hozzá.Hiába tanulom itt egyetemen,alig mentem át belőle.Villamosmérnökire járok.S legnehezebb szakmai tárgyaimal nem szenvedtem ennyit.Ellentétben ezzel tesóm és az unokatesóim ők mind közgázra járnak.Ők segítettek át ezeken a tárgyakon.Nekik sokkal jobban megy.De,ha kell vmi amiben tudok segiteni nekik,akkor segítek,ha olyan a téma ami kicsit műszakibb...Sztem tényleg válaszd azt amelyik jobban megy és szeretted.A másik meg megmaradhat hobbinak
2022. okt. 10. 21:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

" Alkalmazott közgazdaságtan, utána közgazdasági elemző mesterszak vagy még az az MNB intézetes nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszak tetszene."

Mindig az a jobb megoldás/téma, amit szeretsz, ami érdekel. Azzal érdemes foglalkozni.

2022. okt. 31. 10:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Agrar, közlek, környezet, epìtő-épitesz mérnöki szakokra nem mennék ha fontos a penz.
2022. okt. 31. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!