Mérnöknek vagy közgazdásznak érdemesebb tanulni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 22:36
11/14 anonim válasza:
10: mondjuk egy alkalmazott közgazdaságtan vagy pénzügyi mscvel sztem jobban lehet keresni mint egy agrar vagy epitesz mérnökivel. Mìg mondjuk gazdmenből sztem rengetegen végeznek így az kevésbé jó.
12/14 anonim válasza:
Amelyikhez több eszed van.Én példáúl szerettem a közgazdaságot,de hülye vagyok hozzá.Hiába tanulom itt egyetemen,alig mentem át belőle.Villamosmérnökire járok.S legnehezebb szakmai tárgyaimal nem szenvedtem ennyit.Ellentétben ezzel tesóm és az unokatesóim ők mind közgázra járnak.Ők segítettek át ezeken a tárgyakon.Nekik sokkal jobban megy.De,ha kell vmi amiben tudok segiteni nekik,akkor segítek,ha olyan a téma ami kicsit műszakibb...Sztem tényleg válaszd azt amelyik jobban megy és szeretted.A másik meg megmaradhat hobbinak
13/14 anonim válasza:
" Alkalmazott közgazdaságtan, utána közgazdasági elemző mesterszak vagy még az az MNB intézetes nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszak tetszene."
Mindig az a jobb megoldás/téma, amit szeretsz, ami érdekel. Azzal érdemes foglalkozni.
14/14 anonim válasza:
Agrar, közlek, környezet, epìtő-épitesz mérnöki szakokra nem mennék ha fontos a penz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!