Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek gyógytornásznak...

Szerintetek gyógytornásznak vagy közgazdásznak érdemesebb tanulni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, de mindkét irány érdekel. Kíváncsi vagyok a véleményetekre és a miértekre!

Előre is köszönöm:)

2021. jan. 21. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Voltam párszor kórházban, a gyógytornászokat az ápolókkal tartják egy szintnek. Ha nyugodt pénzkeresetet akarsz ez a jó választás. Ha a közgazdász irányt választod ezerszer több idegi és szellemi munkád, gondod bajod lesz, de szerintem sokkal nagyobb lesz az önbecsülésed is.
2021. jan. 21. 09:31
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Közgazdász. Pályakezdő gyógytornász nehezen talál állást vagy ha igen akkor jelenleg ápolnia is kell a betegeket a korházban nem csak tornásztatni a covid osztályon. Nem mindenkinek van hozza kitartása.
2021. jan. 21. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ugyanannyira érdekel a kettő, akkor közgazdászként magasabb jövedelemre számíthatsz, tehát az éri meg jobban.
2021. jan. 21. 09:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Gondoltam mondjuk, hogy a gyógytornászok nincsenek annyira megbecsülve sajnos.

2021. jan. 21. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Én gyógytornász vagyok, egyáltalán nem gondolom, hogy nem lennénk megbecsülve. Igen, most a covid idején van olyan osztály, ahol kell ápolási feladatokat csinálni, de egy gyogytornasznak nem hiszem hogy ez problema, hiszen a betegeken szeretne segiteni. Ha ugyesen dolgozol, maganban pluszban nagyon sok penzt tudsz keresni! 😊
2021. jan. 21. 10:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Ooo ennek a válasznak nagyon örülök, köszönöm! Igen, engem az ápolási feladatok is érdekelnének egyértelműen.

Én egyébként mindenképp sportolókkal (is) szeretnék foglalkozni, nem tudom, hogy van e rálátásod, hogy mennyire keresik erre a területre a gyógytornászokat?

2021. jan. 21. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:

5-ös, az ápolási feladatok pontosan mit jelentenek? Illetve amit a kérdező is kérdezett, sport vonalon mennyire keresettek a gyógytornászok?

Ha nem indiszkrét a kérdés, melyik egyetemre jártál?

2021. jan. 23. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Közgazdász diplomával jobban lehet keresni, viszont azt válaszd ahova a szíved húz.

Ha esetleg érdekel a masszőr szakma OKJ-n van sportmasszőr képzés, így ha nem a gyógytornász mellett döntenél, még mindig tudnál sportolókkal foglalkozni.

2021. febr. 1. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!