Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 13-éves(hetedikes)lányom,a...

13-éves(hetedikes)lányom,a fejébe vette h.ő kutató orvos akar lenni.A tanárai már most javasolják neki,magántanár(ok)bevonását a megfelelő tudás eléréséhez a megfelelő középiskola szinvonalának?

Figyelt kérdés
Egyáltalán milyen lépcsőfokokat kell teljesíteni h.kutató orvos legyen valaki?

#Orvosi,diploma.
2022. szept. 26. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10 te tényleg egy 🐄 vagy 😂😂😂
2022. szept. 27. 22:20
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
10. Te meg miért írsz, ha a jó modort még hírből sem ismered? Mások is tudják a jó választ, te csak lapozgasd az illemtan könyvet, egyelőre nem való vagy ide.
2022. szept. 27. 22:22
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Ahhoz hogy valaki orvosira kerüljön nem illem kell barátom xD

Nyilazgassál csak ilyen iskola, olyan pöcsöm, illem tankönyv XDDDD

Milyen kérdés alatt vagy? Azt legalább tudod ?

2022. szept. 27. 22:29
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Annyi nyíl van azt hiszem a 4 sávoson megyek basszameg... Keresem a lehajtót... Pofám leszakad.

Kiégek milyen sávrendszert rakott oda az első válaszban az a vadállat xDD

2022. szept. 27. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:
95%

Háziorvos vagyok. A véleményem az, hogyha a gyerek kutatóorvos akar lenni, akkor az lesz, viszont ezért nem szabad kidobni a gyermekkort az ablakon. Én elit gimnáziumba jártam, kitűnőre érettségiztem, cum laude diploma, kiváló szakvizsga minősítés... Boldog vagyok? Nem. A fiatalságomat kidobtam az ablakon. Magányos vagyok, nincs társam csak a szakmám van. Nagyon sok minden kimaradt az életemből. Szerelem, család...

Én ha újra kezdeném egy laza gimibe mennék és élvezném a fiatalságom. A cél az legyen hogy az ember boldog felnőtt legyen ne pedig orvos.

2022. szept. 30. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!