13-éves(hetedikes)lányom,a fejébe vette h.ő kutató orvos akar lenni.A tanárai már most javasolják neki,magántanár(ok)bevonását a megfelelő tudás eléréséhez a megfelelő középiskola szinvonalának?
Ahhoz hogy valaki orvosira kerüljön nem illem kell barátom xD
Nyilazgassál csak ilyen iskola, olyan pöcsöm, illem tankönyv XDDDD
Milyen kérdés alatt vagy? Azt legalább tudod ?
Annyi nyíl van azt hiszem a 4 sávoson megyek basszameg... Keresem a lehajtót... Pofám leszakad.
Kiégek milyen sávrendszert rakott oda az első válaszban az a vadállat xDD
Háziorvos vagyok. A véleményem az, hogyha a gyerek kutatóorvos akar lenni, akkor az lesz, viszont ezért nem szabad kidobni a gyermekkort az ablakon. Én elit gimnáziumba jártam, kitűnőre érettségiztem, cum laude diploma, kiváló szakvizsga minősítés... Boldog vagyok? Nem. A fiatalságomat kidobtam az ablakon. Magányos vagyok, nincs társam csak a szakmám van. Nagyon sok minden kimaradt az életemből. Szerelem, család...
Én ha újra kezdeném egy laza gimibe mennék és élvezném a fiatalságom. A cél az legyen hogy az ember boldog felnőtt legyen ne pedig orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!