Hogyan lehetek középiskolai tanár?
Nagyon szépen szeretnék megkérni valakit, hogy vázolja fel nekem, az érettségitől milyen út vezet ahhoz, hogy kétszakos gimis tanár lehessek.
Köszönöm!
Nem tudom, milyen tanár akarsz lenni, de először meg kell tanulni magyarosan fogalmazni...
Az első mondatod szórendje botrányos...
Tanári szakokat kell keresni...
Napi helyesírási trollunk megérkezett. Minden kérdésnél ezt csinálja... Felesleges ezen pörögni,rengeteg tanár még beszélni sem tud értelmesen.
Kérdező:
Keress tanár szakokat. A 4+1 éves az általános,az 5+1 évesek azok középiskolai jogosultságot adnak tanításra.
Vannak vidéki egyetemek ahol csak 4+1 es van. Keresd fel valamelyik egyetem tanszékét és érdeklődj.
Bár én magam nem ajánlom hogy tanárnak menj,elején lehet jól hangzik,de évközben rájössz hogy nem éri meg. Ha ilyen infó,tesi,biosz,vagy más készségtárgyakat szeretsz akkor esetleg,mert így nem csak tanárként tudsz elhelyezkedni.
#5 Aki hülyeségeket ÍR. Sz-nélkül.
Tanulj meg írni tanárkám tüntikézés helyett..
Amúgy meg 4+1 még nálunk,idén felvételiztem,szóval felesleges okoskodni..
És értelmezni... A kérdező kérdése az volt: "Hogyan lehet középiskolai tanár"..
Te mit írnál,okoskodás helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!