Megéri tabletet venni egyetemre?
Most vagyok elsőéves a Budapesti Gazdaságin turizmus foszkon. Kb két hete kezdődött a tanév. És anyáék felhozták, ha vennénk egy tabletet a tanuláshoz. Hozzá kell tenni, hogy eddig mindent füzetbe írtam és csupán egyszer alkalmaztam azt, hogy kinyomtatott anyagból tanultam. Az is az érettségi időszakban volt. Négy éve kaptam egy egész jónak mondható laptopot. Gimi alatt online oktatáskor tök jó funkciót töltött be és úgy vagyok vele elvagyok még vele meg a füzetekkel. Nem sűrűn viszem fel a suliba, csak akkor ha korán érek fel vonattal és van egy csomó időm tanulni. Azok, akik használtak ilyet egyetem alatt mi a véleményetek könnyebb vele, mint füzetbe irkálni illetve cipelni a hatalmas gépemet, mert azért tegyük hozzá, hogy nem könnyű és nem is kicsi. Nekem még fogalmam sincs mi szokás ilyenkor, mi hogyan van, mivel könnyebb nekem. Eddig megszoktam valamit az bevált, de nem biztos, hogy hosszútávon bírni fogom egyetemen. Ugyanakkor ki tudja lehet két nap után legszívesebben kidobnám a tabletet az ablakon. Tanácsokat tud valaki olyan adni, aki használt tabletet és ha igen mi a tapasztalata. Köszönöm előre is
Most ilyen gépem van
Lehet hasznos lehet és előbb utóbb megtalálod a funkcióját. Például órán bele tudsz nézni az előző előadás pdf jegyzetébe, ilyesmi.
Én egyébként gyorsabban tudok gépen jegyzetelni de nálam ez mánia kb mindent le tudok írni.
Tablet is legyen, de én a gépet vinném előadásra. Ugyanakkor mondjuk ha koleszos vagy vonaton bármelyiket elő tudod venni de ha csak egy tanár által küldött online jegyzet kell arra lehet a vonaton a tablet is megteszi.
Teljesen felesleges szerintem az Ipad, én tavaly úgy kezdtem az egyetemet, abba írtam de utána megbántam nem jó róla tanulni (nekem), illetve órán sem egyszerű, amikor ábrák vannak, mire a színt kikeresem, nem úgy húzza a vonalat, radírozom addig régen lemaradok...
Szerintem teljesen elég a füzet amibe jegyzetelsz meg a telefon, ha vmit megszeretnél nyitni és otthon a laptop, erre a 3 félévre gondolom 4.gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!