Egy jó tabletet az egyetemre?
Csak az 1. Generációs ceruzát kell külön tölteni, a 2. Gent már nem. Azt csak ráteszed az ipad oldalára, és töltődik.
Viszont ahhoz olyan ipad kell, amivel kompatibilis. Az alap kb 130k-s ipad nem tud ilyet, az csak az 1. Gen ceruzát támogatja.
Viszont az ipad mini 6 vagy az ipad air 4/5 már támogatja a 2. Gen ceruzát és tölteni is tudja ha az oldalára teszed, szóval ha olyat választasz, akkor arra nem lesz panaszod ilyen téren.
Laptopom van jó, csak nehéz cipelni és nem tudok ugye írni manuálisan bele.
Egyébként iPad-én kívül mást akkor nem tudtok ajánlani? A töltés mindenképpen zavaró számomra. Nem szeretném tölteni a tollat.
Minek a ceruza báj dö véj?
iPadAir vagy mini akkor.
Használtan veszel egy air-t tokkal billenytűzettel.
A kézzel jegyzetelsz tabletre az nem fog működni csak mondom.
Nem tudsz úgy írni mint papírra.
És nem csak a jegyzetelés része lesz bajos, hanem a jegyzetek használata is.
Megfelelő kijelzővédővel olyan, mintha papírra írnál, mondjuk engem a “sima” kijelzővédő se zavar.
Kérdező, nekem ipad mini 6 van, kicsit nagy nekem, de ettől független szeretem. Gen2 ceruzával.
Szerintem, az s pen-t is tölteni kell…
Sőt bármilyen értelmes ceruzát. De az almás ceruza a tablet oldalán töltődik, semmi macera nincs vele.
Viszont javaslom, hogy úgy vegyél tabletet, ahogy én: eltöltöttem 30-30 percet az ipad és a samsung tablet nyomogatásával a boltban. Nálam egyértelmű nyerő volt az ipad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!