Egy jó tabletet az egyetemre?
Figyelt kérdés
iPhone telefonom van, viszont az iPadet sokallom hozza. De nem is az árral van a legfőbb bajom, hanem, hogy tölteni kell külön a ceruzát. Tudnátok bármilyen markában olcsóbb és talán nagyobb tabletet mondani, ahol nem kell tölteni külön a ceruzát? A minőség is fontos lenne, de azért az ára max 200 jó lenne minden tartozékkal együtt. Vagy mit ajánlatok, mit csináljak?2022. aug. 12. 09:36
11/14 anonim válasza:
Nekem ipad air 3-mam van a régi tollal. Egy hét jegyzetelést kb kibír, két előadás között meg simán feltölt.
Ha jegyzetelni akarsz akkor az ipad a legjobb. Ehhez vannak a legjobb jegyzetelő applikációk mint a GoodNotes vagy a Noteability. Tudsz előadás diákra írni, hangot felvenni, képet beszúrni és társai. Akár PDF re is írhatsz.
Egyik barátomnak kipróbáltam a samsung tabletét, talán S7 volt szép volt meg minden, de a jegyzetelő app katasztrófa volt. Meg asszem azt a ceruzát is tölteni kell.
Ha nem akarsz tölteni akk marad a toll és papír
12/14 A kérdező kommentje:
Egyébként ezek ingyenes appok?
2022. aug. 15. 23:43
13/14 anonim válasza:
Nem, asszem 3-4 ezer forint. Viszont egyszer kifizeted és a tiéd. Nekem GoodNotes megvan kb 3-4 éve. Ahhoz képest hogy egy füzet kb 500 forint, a másolás meg 20ft/ oldal, ahhoz képest sztem jó ár
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen igazad van. Köszönöm a segítséget srácok, döntöttem 😬
2022. aug. 16. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!