Matematika felmentéssel milyen piacképes egyetemi szakok jöhetnek szóba?
Érettségi előtt álló 17 éves srác vagyok, matekból felmentett 9. osztály óta. Sajnos behozni már az elmúlt 3 év lemaradását nem fogom tudni, így egyetemi továbbtanulás során csak olyan szakok jöhetnek szóba, amikhez nem kell matek.
Büfészakokra (kommunikáció- és média, szabad bölcsészet etc.) nem szeretnék menni. :D
Milyen más szakok jöhetnek szóba? Segítsetek kérlek!:)
Nem piacképtelenek, ugyanis mondjuk magán nyelvtanárként nagyon jól lehet keresni. Nem is kell hozzá tanárnak lenni. Művészeti szakok is kifizetődőek tudnak lenni, ha befutsz velük.
Adtam egy teljes normális választ a kérdésedre, cserébe letámadtál.
Először is: köszönöm az első válaszod, így utólag is.
Másodszor: nem, nem támadtalak le cserébe. Szimplán visszakérdeztem, érdekelt a véleményed.
Köszönöm, hogy erre is válaszoltál, szép estét! :)
Mindenhova kell matek. Igen, még oda is, amin te is gúnyolódsz, hogy büfé szak (ld kommédia). Még ott is tanulnak gazdasági matekot.
Valaki említette a pszichológiát, az is humoros a 3 félév biostatisztikával.
Ti amúgy tudjátok, mit beszéltek?
Nem, nem mindenhová kell matek, jogra speciel tényleg nem. A kommunikáció- és média szakon sem gúnyolódtam, csak én nem szeretnék oda menni.
De igen, pszichológiára sajnos kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!