35 évesen érettségibe belekezdeni? (esti, nappali, levelzői, akár online?)
Kamasz Lányom van. Önálló, jó fej,nem zavarna. Sok időm lett. Terveim vannak. Pl. Orvosirnoki vagy dietetikus.
(Első volt a gyermek, fiatalon szültem.)
Egy érettségi felkészítő cégnél dolgozom, rengeteg újrakezdő fordult már meg a tanfolyamaimon, 25 évestől 55-ig. Én azt látom, hogy akinél tényleg komoly az elhatározás, gyönyörű eredményeket tudnak elérni az érettségin. Az órák alatt meg sokszor olyan ötleteket adnak, amire még én sem gondoltam 10+ éves tanítási tapasztalattal.
Nem lesz egyszerű, ezt gondolom te is tudod. Viszont sok dolgot már érettebben látsz és lehet, hogy sokkal egyszerűbben el tudod sajátítani, mint ahogy annak idején tetted volna.
Sok sikert és kitartást kívánok neked!
15-ös.
Az a helyzet, hogy mi tanulók csak az érem másik oldalát látjuk. Ti tanárok meg csak az egyik oldalát. Ezért tudunk mi diákok jó ötleteket adni, mert benne vagyunk.
Újra itt. Nem tudtam hónapokig helyrehozni az oldalam. Végre sikerült. Jövőre megyek sulizni.(egészségügyi bibi miatt). Viszont! Nagyon hálás vagyok amiket és ahogy írtok. Annyira várom hogy kezdjem.
Aki hosszabban írt nekem hogy a gyermekeit magára kell hagynia. Ne feltsd őket. Ettől erősebbek lesznek és határozottabbak. És most fáj de! Példát mutatsz nekik hogy tanulsz mész és csinálod. Mindig fogunk értük k aggódni de nekik erre is szükség van. És ők akkor fogják nehezen megélni ha te atadod ezt nekik. Ha adsz nekik pozitív hozzaallast ez a helyzet egy egész életre megtanitja őket arra hogy egyedül is mennek a dolgok.
Hogy megy a sul? - már eltelt jó pár honap. :)
Aki még írt hosszabban az érettségi felkeszito tanár. Külön köszönök egy mondatot. "Felnőtt fejjel másképp állok hozza" . Hasonlo mondatpt olvastam. Ez az ami nagyon kellett még nekem. Folyamatosan a régi sulis évek negatív emlékei támadnak mert kineztem az örökbefogadás miatt. KÖSZÖNÖM! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!