Pénzügy és számvitel nappali képzés első évében mennyire vállalható heti 20-30 óra diákmunka?
A középiskolában tanultak nem sokat fognak jelenteni. Nekem is volt olyan csoporttársam, aki szintén szakmai középsuliba járt, emeltezett, országos szakmai tanulmányi versenyen volt helyezett... a tárgyak egyik felénél ez semmit nem számított, a másik felénél meg az első 2-3 hét anyaga le is fedte nagyjából a középiskolában tanultakat, onnantól neki is szinte minden új volt.
Nyilván ez egyéni képességektől is függ, valamint attól, hogyan tudod összerakni az órarended. A 20-30 óra ettől függetlenül heti 3-4 nap, ami valami másnak (vagy suli, vagy magánélet) rovására fog menni. Szerintem az első félévben próbálj meg heti 1, max 2 napot, és látni fogod, hogy a ZH-k, vizsgák mellett mennyi időd lesz dolgozni.
Valóban keveset számít a középiskolai anyag, de mégis előny, hogy van fogalmad legalább bizonyos dolgokról.
Simán végezhető 20-30 óra munka, feltéve ha az órarended engedi, én is dolgoztam közben.
Azonban jó tanács, hogy vizsgaidőszakba kizárólag a vizsgákra koncentrálj, illetve a 7.-8. ZH héten csak a zh-kra 1 hét erejéig. A köztes időszakban simán tudsz dolgozni, de ebben a 2 időszakban csak a vizsgákra, zh-ra koncentrálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!