Ezen szakok közül szerintetek melyikre menjek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Jövőre leszek végzős, van néhány szak, amiket kinéztem, csak nem igazán tudom, hogy melyiket éri leginkább tanulni, melyiknek van jövője. Meg esetleg mennyit kereshetek az egyetem után? Ezek a szakok: gépészmérnöki, gazdaságinformatikus, pézügy és számvitel.2022. júl. 22. 13:33
11/12 anonim válasza:
9. A felvi.hu egy vicc. Az általam ismert alk. közgázos hallgatók pályakezdőként többet kapnak nettóban, mint amit a felvi vélelmez bruttóban... röhej. Nem is tudom, honnan szerzik ezeket a kamu adatokat.
12/12 Vodafonelive válasza:
A felvi.hu statisztikái megdöbbentőek de valósak, nem tudsz mit kezdeni! Minden hallgató aki a hazai egyetemeken tanult aláírt minden xart a beiratkozáson és az adószámod és személyes adataidból leszedik azt, hogy milyen munkakörben mit dolgozol. Simán kikérik, nem véletlen, hogy ilyen adatok vannak és mivel átlag fizetések vannak sajnos biztosan van benne olyan is aki a garantált bérminimumot kapja de a csillagos eget is lehozza a földről akkora a fizetése. A vidék -Budapestről ne is beszéljünk, az még inkább elszomorítóbb!
A kérdezőnek olyat kell találnia amit szívesen csinál, menjen el nyílt napokra, érezze az egyetemi légkört, melyik város jön be, melyik szak melyik szakiránya/specializációja (ez is nagyon fontos), aztán meglátja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!