A Budapesti Petőfi Sándor Gimnáziumba van esélyem 4,28-as átlaggal amiből két tantárgy hármas, és kb 65 pontos írásbelivel?
Figyelt kérdés
2022. júl. 9. 17:54
2/5 anonim válasza:
Igen. A haladó angol-kezdő francia nyekes tagozaton szokott a legmagasabb lenni a felvételi ponthatár, ott szerintem határeset lenne ez az eredmény. A többi tagozatra szerintem felvennének, ha a szóbelid is jól sikerül.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. júl. 15. 09:13
4/5 anonim válasza:
Van esélyed bejutni de ne menj oda. Én Petőfis vagyok és nagyon megbántam ,hogy idejöttem. A tanárok nagyon rosszak a közösség még rosszabb.A színvonal gyenge.Ha jót akarsz magadnak akkor ne gyere ide.Én sulit fogok váltani mert ez így kibírhatatlan. De komolyan mondom ha nem akarsz szenvedni akkor ne gyere ide
5/5 anonim válasza:
Utolsóhoz kapcsolódnék! Teljes mértékben igaza van, én ugyan végigjártam, de örülök, hogy vége... Az oktatás színvonala egyre minősíthetetlenebb, a közösségi élet is egy nagy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!