Matematika nélkül( informatikábol érettségiztem helyette) egy korrekt, erős négyes erettségit tettem. Van esélyem bekerülni olyan egyetemekre, ahol nem kötelező tantárgy a matek?
Egyelőre még nem emelteztem, de még maradok két évre a jelenlegi szakgimnáziumban, és majd az emeltet a következő két évben tervezem letenni, várhatóan legalább egy négyes osztályzatra.
(Magyarból és történelemből tervezek emeltezni)
Nyilván kérdés, hogy mennyire nem megy a matek, de enélkül is vannak jó szakok:
-Jogász
-Államtudomány
-Valamilyen különleges nyelv
Ezt miből számoltad ki? :) Még nincs is államtudományi szakon végzett hallgató. 5 éves, Dr. címet ad ez is, mint a jogász..
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Elsősorban bölcsészeten gondolkodtam,másodsorban pedig valamilyen médiával kapcsolatos szak ami tetszene, utolsó sorban pedig a jogász szakot tudnám még elképzelni.
Matek terén pedig az alapok ( százalékszámítás, sima számolások) mennek, szóval annyira nem leszek elveszve, ha szakon belül lennének egyéb számítások.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!