Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért térnek el hosszban...

Miért térnek el hosszban nagyon az érettségi vizsgakövetelmények? A kémia miért hosszabb drasztikusan az összes többinél?

Figyelt kérdés

Magyar nyelv és irodalom, 16 oldal

[link]

Történelem 24 oldal

[link]

Matematika 26 oldal

[link]

Fizika 36 oldal

[link]

Biológia 44 oldal

[link]

Kémia 98 oldal

[link]

febr. 7. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Például mert sokkal részletesebb, és hosszan tartalmazza a részletes értékelési szabályokat is. Ez nem jelenti azt, hogy többet kell tudni.
febr. 8. 06:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az irodalomban nincs részletesen leírva 20 db kémiai kísérlet.
febr. 8. 06:49
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Jópár éve (2018 körül) még 60 oldalas volt, már az is eléggé hosszú volt. De valóban eléggé részletes, minden fogalom szerepel ott, ami szóba kerülhet.
febr. 8. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
#3,akkor még nem volt benne a vizsgaleírás a vizsgakövetelményben. Almát a körtével.
febr. 9. 21:33
 5/9 A kérdező kommentje:
De akkor az irodalom, töri, matek, és a kísérleteket tartalmazó fizika miért olyan rövid?
febr. 9. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem lehet összehasonlítani őket.
febr. 10. 07:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem lehet? Mondjuk a terjedelmüket elég jól össze tudtam hasonlítani, viszont nem tudom megmagyarázni.
febr. 10. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, a terjedelmüket igen. És ez a lényeg?
febr. 11. 08:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha az összes tárgyból felkészülsz az emelt érettségire, akkor pontosan fogod tudni, miért ilyen a követelmény. De legkésőbb, ha az összesből elvégzed a tanárszakot, és megérted a tananyag összeállításának az eltérő logikáját. Én se értem, miért pont akkor az atomerőműveket szabályozó előírások terjedelme...
febr. 11. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!