Be merjem vállalni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanul..
Lehetséges, hogy ez is te vagy?
Már 3 napja ezekkel a kérdésekkel bombázza az oldalt. A milyen arányban vannak lányok ezen a szakon és társai.
Kérdező én értem, hogy bizonytalan vagy, beadtad a jelentkezést, vagy nem érzed elégnek a tudásod, de most nyár van nyugi. Szeptemberben lesz, ami lesz kipróbálod, ha nem tetszik első félév után fizetési kötelezettség nélkül távozhatsz, sőt bármikor a képzés alatt, csak le kell dolgoznod. Ez már nem olyan mint a gimi, ha nem tetszik nem megy, csak kitöltesz egy kiiratkozásról szóló űrlapot és meghetsz isten hírével. Az egyetem már sokkal kötetlenebb.
Merjed. Mindkettő szorgalom kérdése. Ami szükséges alapismeret azt meg megtanítják az egyetemen. Mivel a diákok különböző országokból jöhetnek akár így tudják, hogy nagy különbségek lehetnek tudásban. Mindent az alapoktól kezdenek.
A földrajz szakba jobban beleláttam, aki nem szarik az egészre simán meg tudja csinálni, a gyengébb képességűek is.
Törtenelem szaknál szintén ugyan így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!